Transformeer je ongebruikte papier.

Geef je papier een nieuw leven en laat ons het omtoveren tot prachtige notitieboeken, gepersonaliseerd
naar jouw beeld.

Neemt uw ongebruikte papier ruimte in beslag ?

Rebrandings, adreswijzigingen en andere bedrijfsinitiatieven genereren vaak voorraden onbruikbaar papier, zoals enveloppen, briefpapier, notitieblokken, posters en nog veel meer.

Oddpaper helpt u dit papier een tweede leven te geven door het te transformeren in gepersonaliseerde notitieboekjes, waarvan elke pagina de geschiedenis en evolutie van uw bedrijf weerspiegelt.

Comment valoriser son papier

Hoe gaat het in zijn werk ?

1

Maak een afspraak en vraag een offerte aan

Vertel ons over het papier dat u wilt hergebruiken en wij maken een offerte op basis van uw behoeften. Vooraf vragen ? Neem contact met ons op !

2

Papierverzameling

We halen uw papier direct op bij uw kantoren.

3

Prototyping

We maken een inventaris van het verzamelde papier en leveren een prototype van de notitieboeken die u nodig heeft. U hebt de controle over het ontwerp en de specifieke boodschappen die u erin wilt integreren. Niet genoeg papier ? Geen zorgen: we hebben altijd wat op voorraad !

4

Productie en levering

We snijden alle bruikbare vlakken uit uw papiervoorraad en assembleren ze in ons atelier in Brussel. Uw gepersonaliseerde notitieboeken worden binnen 6 weken na uw bestelling geleverd.

Oddpaper - valorisation du papier

vanaf €6,08 excl. btw

Carnet écologique recyclé

Waarom uw papier hergebruiken ?

Geef een gepersonaliseerd notitieboekje van papierresten cadeau. Pas ze aan met uw logo, kleuren en specifieke boodschappen voor een uniek en onderscheidend bedrijfsgeschenk.

Laat uw bedrijf deel uitmaken van de circulaire economie door uw werknemers te voorzien van gepersonaliseerde, milieuvriendelijke notitieboeken gemaakt van papierresten.

U gebruikt dit papier momenteel als oud papier, maar de kasten zijn altijd vol. Nu is het tijd om er het beste van te maken en ruimte te maken in uw kantoor.

Ze bespaarden papier met
Oddpaper

Vragen ?

Het duurt gemiddeld 10 dagen om een bestelling van 100 gepersonaliseerde notitieboeken te produceren.

Geen probleem: dankzij onze regelmatige ophalingen hebben we altijd een grote voorraad bespaard papier die we kunnen gebruiken om uw bestelling af te ronden.

Zeker en vast ! We bieden personaliseringsopties om uw logo of ontwerp op de omslag van de notitieboeken af te drukken. Wanneer u uw bestelling plaatst, sturen we u een digitale mock-up om u een voorproefje te geven van hoe uw notitieboeken eruit zullen zien.

In het algemeen kunnen we de meeste soorten papier die ons worden toevertrouwd hergebruiken, zoals briefpapier, notitieblokken, enveloppen, overbodige posters en meer. We snijden de bruikbare delen eruit om uw notitieboeken te maken. Als u twijfelt over het hergebruik van uw papier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op zoek naar duurzame notitieboeken, maar geen papier om te besparen ?

Ontdek onze gepersonaliseerde notitieboeken
van oud papier uit drukkerijen.