Onze bewaarde papieren notitieboekjes

Geef je bedrijf de positieve publiciteit die het verdient door te kiezen voor duurzame gepersonaliseerde notitieboeken.

Hoe gaat het in zijn werk ?

1

Een offerte aanvragen

Gebruik ons online formulier om uw notitieboekformaat en papiersoort te kiezen. Heeft u een vraag ? Neem dan nu contact met ons op !

2

Validatie van het ontwerp

Om u te helpen de personalisatie van uw notitieboeken te visualiseren, sturen we u een digitale mock-up van het notitieboek gepersonaliseerd met uw logo of ontwerp.

3

Productie en levering

U ontvangt uw gepersonaliseerde notitieboeken binnen twee weken na het plaatsen van uw bestelling. Bestellingen tot 200 notitieboeken worden binnen 2 weken geleverd. Voor grotere bestellingen wordt de productietijd aangegeven in de offerte.

Kenmerken

Onze notitieboekjes bevatten 50 pagina’s* en zijn verkrijgbaar in twee formaten.

S: 100 x 140 mm

M: 140 x 200 mm*.

U kunt kiezen tussen blanco, gelinieerde of gemengde pagina’s. Als u kiest voor een mix notitieboek, zijn alle pagina’s verschillend (textuur, gewicht, kleur, enz.). Deze optie maximaliseert het gebruik van kleinere voorraden bespaard papier en geeft elk notitieboek een uniek aspect.

Naast het personaliseren van de omslag, bieden we de optie om bepaalde pagina’s te personaliseren volgens uw wensen.

*kan variëren afhankelijk van het gebruikte papiertype.

Carnet personnalisé logo
Carnet avec logo personnalisé

Waarom kiezen voor Oddpaper notitieboeken ?

Geef een gepersonaliseerd notitieboekje van papierresten cadeau. Pas ze aan met uw logo, kleuren en specifieke boodschappen voor een uniek en onderscheidend bedrijfsgeschenk.

Laat uw bedrijf deel uitmaken van de circulaire economie door uw werknemers te voorzien van gepersonaliseerde, milieuvriendelijke notitieboeken gemaakt van papierresten.

Heeft u een bepaalde behoefte of wens ? Aarzel niet om het ons te vertellen ! We zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

Zij bespaarden papier met Oddpaper

Vragen ?

Het duurt gemiddeld 10 dagen om een bestelling van 100 gepersonaliseerde notitieboeken te produceren.

In Brussel leveren we onze Oddpaper notitieboekjes op een ecologisch verantwoorde manier met de fiets dankzij het bedrijf Cargovélo. Voor leveringen in België en Europa werken we met Bpost en UPS.

De grootte van onze notitieboekjes wordt bepaald door de grootte van het papier dat we verzamelen. Dus van tijd tot tijd zullen onze notitieboeken iets groter of kleiner zijn. Hoe dan ook, u komt altijd de uiteindelijke afmetingen van uw notitieboeken te weten wanneer u bestelt, en notitieboeken van dezelfde bestelling hebben altijd hetzelfde formaat en hetzelfde aantal pagina’s.

In het algemeen kunnen we de meeste soorten papier die ons worden toevertrouwd hergebruiken, zoals briefpapier, notitieblokken, enveloppen, overbodige posters en meer. We snijden de bruikbare delen eruit om uw notitieboeken te maken. Als u twijfelt over het hergebruik van uw papier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u uw ongebruikte papier hergebruiken ?

Door papier in goede staat te bewaren, kunnen we u een oplossing op maat voor uw bedrijf bieden. Maak er unieke notitieboeken van die uw merkimago weerspiegelen.